Om oss

Vårt team

Bildet kommer snart

Bildet kommer snart

Bildet kommer snart

Rosemari - Autorisert fotterapeut/ Daglig leder

Rosemari er autorisert fotterapeut med utdanning i Norge, har jobbet som fotterapeut siden 2006 og utfører medisinsk fotterapi

Annika - Autorisert fotterapeut

Annika er autorisert fotterapeut med utdanning i Norge, har jobbet som fotterapeut siden 2002 og utfører medisinsk fotterapi

Irene - Autorisert fotterapeut

Irene er  utdannet fotterapeut med ortopediteknikk ved Fot- & Helseakademiet.


Hun begynte som lærling hos Roses klinikk i august 2018 og ble godkjent Autorisert fotterapeut i mars 2020Fotterapi og fotpleie er to ulike behandlingstilbud.

 

Fotterapi er en helsefaglig behandling utført av autorisert helsepersonell.


Fokuset på å forebygge og behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Alle kan oppsøke fotterapeut for å få en tilstandssjekk med råd for bruk av fottøy og en pleiende behandling.

Dersom du har fotplager, som for eksempel inngrodde negler, torner eller smerter i føttene, bør du oppsøke en fotterapeut for hjelp og veiledning.

En rekke utbredte sykdommer påvirker fothelsen. Om du har diabetes, revmatisk sykdom, psoriasis eller hjerte- og karsykdom bør føttene dine undersøkes jevnlig av en fotterapeut.


Fotpleie en kosmetisk behandling for velværens del alene og er et behandlingstilbud som kun egner seg til friske føtter.


Eier av Roses Klinikk er Rosemari Pedersen, offentlig godkjent fotterapeut siden 2006.


Contact

Interested in working together?

Call us: +44 1234 567890
Email us: your@email.com